Mandje
items:   0
Totaal:  €0,00
shoppingbag

Privacy statement

PRIVACYSTATEMENT  ALL ABOUT EVE

Als klant van ALL ABOUT EVE heb je wellicht in onze winkels of bij het plaatsen van een webshopbestelling persoonlijke gegevens bij ons achter gelaten. Wij vertellen je graag wat wij daarmee doen.

VEILIG
Alle gegevens die je bij ons achterlaat zijn veilig bij ons. Wij verkopen ze niet en niemand kan erbij, natuurlijk met uitzondering van het personeel van ALL ABOUT EVE. Om ongewenste toegang te voorkomen zijn onze systemen beveiligd met unieke wachtwoorden, die regelmatig worden gewijzigd.

Voor de opslag van gegevens maken wij gebruik van ISO 27001 gecertificeerde rekencentra binnen de EU. De toegang tot onze data is afgeschermd met firewalls die worden gemonitord en up-to-date worden gehouden. De servers worden actief gescand met antivirussoftware die realtime up-to-date wordt gehouden. Alle back-ups worden op versleutelde media opgeslagen. Back-ups worden na 1 jaar vernietigd.

WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS
Wij gebruiken je gegevens om verschillende redenen. Wij gebruiken daarbij de gegevens die wij van jouzelf ontvangen hebben en gegevens die wij verzameld hebben, bijv. gegevens over je aankoopgedrag of je bezoek aan onze webshop. Hieronder een paar redenen:

- Persoonlijke gegevens
Wij gebruiken je NAW-gegevens om in voorkomende gevallen contact met je te kunnen opnemen of gewenste (webshop-)pakketjes naar je toe te kunnen sturen. Daarnaast is het voor ons van belang inzicht te hebben waar onze klanten vandaan komen om daarop te kunnen inspelen bij eventuele activiteiten buiten onze winkels.

- Nieuwsbrieven
Je e-mailadres gebruiken we voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe collecties, aanbiedingen, acties en ons nieuws. Onderaan iedere nieuwsbrief is het mogelijk je ook weer af te melden voor onze nieuwsbrief.

- Verbetering van onze service
Wij verzamelen gegevens over je aankopen, zodat we kunnen terugvinden welke artikelen je hebt gekocht, in welke maat, op welke datum en voor welke prijs. Deze gebruiken wij om je beter te kunnen adviseren bij een volgende aankoop of om deze gegevens bij eventuele klachten te kunnen raadplegen. Tevens is je aankoopgedrag voor ons van belang bij het afstemmen van ons inkoopbeleid.

- Wat doen wij niet met je gegevens
Onder geen beding worden je gegevens doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden.

- Recht op inzage
Je hebt te allen tijde recht op inzage van je gegevens. Wil je weten welke gegevens we van jou bewaren vraag dan een overzicht aan in onze winkels of via info@allabouteve.nl.

- Recht om vergeten te worden
Wil je niet dat wij privacygevoelige informatie van je bewaren, laat het ons dan weten via info@allabouteve.nl. Wij zullen je gegevens dan verwijderen uit ons bestand.