Ruilen en retour

Heeft u een artikel gekocht dat u niet wenst te houden, dan kunt u dit terugsturen binnen 10 dagen na verzenddatum. Het poststempel is bepalend. Maakt u hierbij gebruik van het retourformulier in uw pakket.

De kosten voor de retourzending zijn altijd voor rekening van de klant (wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen). Let op: een retourpakket blijft uw verantwoordelijkheid tot wij het hebben ontvangen. 

Wilt u een artikel omruilen voor een andere maat, dan sturen wij u het nieuwe artikel gratis toe. U kunt een artikel één keer omruilen voor een andere maat. De kosten voor het retourzenden zijn voor rekening van de klant (wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen).

Retouren worden alleen geaccepteerd indien het artikel ongedragen en onbeschadigd wordt aangeboden, en voorzien van aangehechte prijskaart en labels. Eventuele schade wordt bij de klant in rekening gebracht.

Na ontvangst van de retourzending zal de terugbetaling binnen 5 dagen plaatsvinden op het door u aangegeven rekeningnummer. Wanneer een complete order retour komt, zullen ook de verzendkosten van de bestelling terugbetaald worden.

Natuurlijk kunt u een artikel ook ruilen voor een ander artikel in één van onze winkels. U krijgt in de filialen van All about Eve echter geen geld terug, dat kan alleen op bovengenoemde wijze via de administratie op het hoofdkantoor.